lördag 14 april 2012

Vinmonopolet


Hej på er! Här i norge tog jag ingen sovmorgon imorse utan steg upp redan halv 10 för att ta bussen inn till stan med Therese och Sara. Vi promenerade och en buss stannade, tror jag aldrig har mött en så snäll busschaufför någon gång, han släppte med oss utan att betala extra när vi fick en titt på landet och sen bara betala för att åka inn till stan för Studerandepris, som vi inte fick av en kärring på bussen hem. Nå där ute på landet stannade han och vi snakke med honom lite.
Vi kom oss entligen inn till stan efter 1 timme på bussen och vi gick till vinmonopolet som det heter här, alltså alko i finland. En sväng via Meny och sen på mc donalds igen för att äta. Vi fick lite bråttom och hann med bussen.
Nu har jag just varit ut och sprungit en bit, så skönt när man kan vara i kortärmade tröjjor och det är ungefär shorts väder för tillfället. Ikväll blir det grillfest här hos oss med alla norrmänn och sen lämnar dom väl hit för att festa lite med oss. NICE säger jag bara. ---> nu blir det duschen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar